Tijn Kopie 1

Hoi! Mijn naam is Tijn Langenberg en sinds november 2020 ben ik werkzaam als Online marketeer bij Internet Impact. Als Online marketeer houd ik mij bezig met voor namelijk SEO en een stukje projectmanagement. Op dit moment ondersteun ik Remon al met een aantal leuke uitdagende projecten. Mijn taken bestaan vooral uit het maken van SEO analyses, ondersteunen met linkbuilding en advies analyses maken.

Naast mijn baan als Online marketeer bij Internet Impact heb ik een eigen bedrijf, TLM Solutions wat is gespecialiseerd in het maken van websites en het verzorgen van online marketing. Verder werk ik ook als Online marketeer bij B&P Professionals in Arnhem.

Buiten het werken om ga ik ook nog naar school. Ik volg op dit moment de opleiding Applicatie ontwikkelaar op het Aventus te Apeldoorn. Op het moment van schrijven zit ik in mijn laatste jaar. Hierna wil ik nog gaan doorstuderen om mezelf verder te specialiseren in de Online marketing wereld!

Harde werker en ondernemend zijn twee van mijn kwaliteiten. Ik hou er van om met van alles en nog wat bezig te zijn. Ik vind het leuke aan mijn werk dat ik bedrijven echt kan laten groeien en goede posities in de zoekresultaten kan weten te behalen.

Ik houd van veel gezelligheid! In mijn vrije tijd vind ik het daarom ook leuk om een biertje te drinken met vrienden en lekker eten te maken. Ook hou ik erg van stedentripjes en wil ik graag verschillende plekken bezoeken. Verder vind ik het superleuk om een balletje te golfen.


Remon: “Superleuk om Tijn erbij te hebben. In onze eerste weken samen heb ik Tijn leren kennen als iemand die leergierig is en hard werkt. Iets wat mij zelf aanspreekt. We gaan er samen voor zorgen dat onze klanten nog betere resultaten krijgen!”

Welkom Tijn! 😀💪