De periode rondom Black Friday is met uitstek een goede periode om software en tools aan te schaffen. Zelf maak ik veel gebruik van tooling en weet dat dit aardig in de kosten kan lopen.

Ik ben daarom op zoek gegaan naar de beste Black Friday deals voor 2020 specifiek voor SEO-specialisten, online marketeers of ondernemers die behoefte hebben aan SEO/Marketing tools*.

SEO Deals Black Friday

Hieronder een greep uit de mooiste Black Friday aanbiedingen als het gaat om SEO tooling. Mocht er een SEO tool ontbreken, stuur me dan even een bericht, dan kijk ik of ik hem door kan sturen.

💥 SE Ranking – 30% korting

Seranking Black Friday

Vanaf de start dat ik mijn bedrijf opzette gebruik ik al SE Ranking. En dat is natuurlijk niet zonder reden. SE Ranking is een alles in één SEO-tool waarin je zoekwoorden kunt tracken, concurrentie-analyse kunt doen, technische SEO audits en nog heel veel meer.

Ik gebruik het bovendien om (geautomatiseerd) rapportages naar mijn klanten te sturen. Het fijne van dit alles is dat SE Ranking opvallend voordelig is. Als je een SEO-tool wilt die veel kan en relatief weinig wilt investeren, dan is SE Ranking een absolute aanrader.

💡 Op mijn blog vind je een uitgebreide review over SE Ranking.

Gebruik de code BLACKFRIDAY2020 bij het afrekenen om je korting te pakken.

Pak deze korting →

💥 SEOPress Pro + Insights +/- 30% korting

Seopress Black Friday

Een zoektocht naar een WordPress plugin die je ondersteunt met SEO zaken bracht mij een tijd geleden bij SEOPress. Omdat ik ook veel nieuwe websites maak was ik regelmatig op zoek naar een goede SEO plugin voor WordPress. Yoast, Rankmath en SEOPress heb ik hierdoor veel kunnen testen.

💡 Op mijn blog vind je een uitgebreide review over SEOPress.

Uiteindelijk gaf de flexibiliteit, de prijs, de functionaliteiten en de invloed op performance de doorslag om voor SEOPress te kiezen. De plugin wordt ook op regelmatige basis voorzien van nuttige updates, waardoor je voor dit bedrag écht waar voor je geld krijgt.

Pak deze korting →

💥 Surfer SEO – Surfer Starter Pack voor $49

Surfer Seo Black Friday

Een van mijn favoriete SEO-tools en mijn manier om de on-page SEO van mijn klanten extreem beter te maken. Je krijgt inzicht in welke woorden (combinaties) je terug moet laten komen, hoeveel woorden je pagina ongeveer moet bevatten en nog heel veel meer.

In Nederland is de tool nog niet heel erg bekend, maar in het buitenland zijn er veel gerenommeerde SEO specialisten die Surfer SEO in hun vaste SEO stack hebben toegevoegd.

💡 Op mijn blog vind je een uitgebreide review over Surfer SEO.

De tool is normaal gesproken niet heel goedkoop, maar door deze Black Friday actie misschien wel het juiste moment om het eens een tijd te proberen.

Met deze actie krijg je 10 SERP Analyzer-zoekopdrachten per dag en 15 Content Editor-zoekopdrachten + 10 NLP-zoekopdrachten per maand. Bovendien krijg je toegang tot ALLE Surfer-functies (inclusief premium NLP-functionaliteit) met limieten die geschikt zijn voor een klein bedrijf of een SEO-bureau.

Je krijgt ongeveer 25% korting ten opzichte van het ‘normale’ abonnement en ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt😀.

Let op: deze actie is pas vanaf 27 november beschikbaar!

Pak deze korting →

💥 SEMRush – 50% korting op een extra gebruiker. Agencies pakken 35% korting.

Semrush Black Friday

SEMRush is een alles in één tool voor online marketing professionals. Vooral onder SEO-specialisten is dit één van de meest gebruikte tools van dit moment. Je kunt technische audits van websites uitvoeren, het backlinkprofiel van websites controleren, zoekwoordideeën opdoen etc.

SEMRush kost je normaal gesproken 100 dollar per maand. Nu met Black Friday betaal je voor een extra gebruiker maar de helft. Geldig van 25 november tot 15 december en alleen voor nieuwe gebruikers.

Voor agencies is er nog een speciale actie. Zij krijgen 35% korting op een agency bundle 🤑.

Pak deze korting →

💥 Mangools – +/- 25% korting

Mangools Black Friday

Mangools is een krachtige SEO-tool die je wat mij betreft kunt vergelijken met het kleine broertje van Ahrefs. Mangools blinkt uit in design en gebruiksvriendelijkheid en je kunt er opvallend veel meer.

Met Mangools track je eenvoudig zoekwoorden, voer je eenvoudig concurrentieanalyses uit en bekijk je eenvoudig de top-10 zoekresultaten van een bepaald zoekwoord.

Vooral voor starters in SEO en mensen met iets minder budget is Mangools een heel mooi alternatief voor bijvoorbeeld Ahrefs of SEMRush. Het basisabonnement heb je voor nog geen 30 euro per maand.

En met Black Friday is dit abonnement dus nog goedkoper 😀. De exacte deal wordt pas over enkele dagen bekend gemaakt, maar Mangools kennende is dit weer een hele fraaie.

Pak deze korting →

💥CanIRank – 50% korting op de eerste 6 maanden

Black Friday Canirank

CanIRank is een vrij nieuwe SEO tool die AI gebruikt om specifieke aanbevelingen te doen voor het verbeteren van je positie in zoekmachines. Je krijgt uitgebreide aanbevelingen waarmee je direct aan de slag kunt.

Je doet er o.a. zoekwoordenonderzoek mee en je stuurt actief op data. De data die CanIRank gebruikt komt o.a. uit bekende tools zoals MOZ, SEMRush en Ahrefs.

Het combineert deze data en analyseert de data op de automatische piloot. Zeker eens interessant om te kijken als je het belangrijk vind om geen beslissingen op gevoel te nemen, maar op basis van data.

Om de korting te pakken, gebruik je de kortingscode better_seo_2021

Pak deze korting →

💥 Sitechecker – 50% korting

Black Friday Sitechecker

Sitechecker is een tool die je helpt je SEO te verbeteren door eenvoudige on page SEO audits te doen, rapportages te draaien, je SEO te monitoren etc.

Je kunt je website analyseren en krijgt op verschillende onderdelen een bepaalde score terug. Zo krijg je snel inzicht in de gezondheid van je website en speur je eenvoudig te grote afbeeldingen op, 404 errors en verbeterpunten voor de algehele performance van je website.

Pak deze korting →

💥 SEOScout – 50% korting

Seoscout Black Friday

SEOScout is nog zo’n SEO alles in één tool die je helpt je SEO activiteiten beter te stroomlijnen. Je kunt er uitgebreid zoekwoordenonderzoek mee doen, zoekwoordposities in kaart brengen en je concurrentie in de gaten houden.

SEOScout blinkt met name uit in On Page SEO en heeft hiervoor een aantal mooie functionaliteiten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om je teksten te A/B testen. Een mooie manier om te kijken welke copy het meest aanslaat bij je doelgroep.

Met Black Friday heeft SEOScout twee mooie aanbiedingen. Zo krijg je 6 maanden gratis SEOScout als je je aanmeldt voor een jaarlijks plan. Ook kun je 50% korting krijgen bij maandelijks afname.

Pak deze korting →

💥 Rankwatch – 90% & 35% korting

Rankwatch Black Friday

Rankwatch neemt geen halve maatregelen en geeft je maarliefst 90% korting op de eerste drie maanden van hun abonnement.

Met Rankwatch krijg je uitgebreid inzicht in je rankings, backlinks en concurrenten in de zoekresultaten. Met uiteraard als doel om je organische verkeer te laten groeien.

Rankwatch blinkt daarnaast uit in het optimaliseren van je workflows en rapportages. Zo krijg je niet alleen meer inzicht, maar werk je ook efficiënter en transparanter.

Pak deze korting →

💥 The SEO Framework – tot 50% korting

The Seo Framework Black Friday Deal

The SEO Framework is een krachtige SEO WordPress plugin van Nederlandse makelarij. De plugin is vrij van advertenties en branding en zogt ook dat het met je privacy wel goed zit (geen third party integrations) etc.

De basisversie van deze plugin kun je gratis gebruiken, maar wil je meer (vooral meer API requests en uitgebreidere support) dan ben je beter af met de betaalde versie. En deze betaalde versie is nu dus in de aanbieding. Voor de Pro versie krijg je 30% korting, terwijl je voor het Agency pakket zelfs 50% korting krijgt

Pak deze korting →

💥 Internet Impact – 40% korting

Internet Impact Black Friday Deal

Deze korting is speciaal voor iedereen die de moeite heeft genomen dit artikelen te lezen, en alleen vandaag geldig. Vandaag krijg je 10 directory links naar een landingspagina naar keuze voor maar €32 euro (ex btw).

Vul mijn contactformulier in met als onderwerp ‘Black Friday’ en je pakt deze mooie deal 🚀.

Pak deze korting →

💥 Postaga – 80% korting op de eerste maand

Postaga Black Friday

Postaga is een alles-in-één outreach-tool waarmee je meer uit je linkbuilding activiteiten kunt halen. Door aangepaste en geautomatiseerde campagnes te maken zorg je voor meer persaandacht en verkeer naar je website. In slechts een paar minuten vind je relevante websites om mee in contact te komen en kun je contactgegevens van de juiste persoon vinden om zo gepersonaliseerde outreach-e-mails te versturen.

Tijdens Black Friday krijg je 80% korting op je eerste maand. Mooie deal toch? Gebruik de kortingscode BF2020 tijdens het afrekenen om je korting te verzilveren.

Pak deze korting →

Online marketing tools Black Friday

Omdat je wat mij betreft meer tools nodig hebt dan sec alleen SEO, heb ik hieronder een aantal mooie tools gezet die je helpen bij je online marketing.

💥 Convertbox – 50% (special lifetime offer)

Convertbox Black Friday

Convertbox is één van de tools die ik dit jaar heb ontdekt. Ik ben positief verrast over de mogelijkheden. Als je je bezoekers aanbiedingen wilt tonen, leads wilt genereren of op een andere manier de aandacht wilt trekken van bezoekers, dan is Convertbox echt een goudmijntje.

Het mooie is, is dat je éénmalig betaalt en dit kunt gebruiken voor een onbeperkt aantal websites.

Pak deze korting →

💥 Elementor – Tot 25% korting

Elementor Black Friday

Elementor is wat mij betreft de beste page builder voor WordPress websites van dit moment. De gratis versie is al heel bruikbaar, maar de Pro versie van Elementor is enorm krachtig. Iedere element die je op succesvolle hedendaagse websites terugziet, is te maken in Elementor. Met handige drag & drop functionaliteiten en relatief weinig impact op performance, is Elementor een koopje.

Zodra Elementor hun Black Friday deal bekend heeft gemaakt zal ik deze hier bijwerken.

Pak deze korting →

💥 OptinMonster – Tot 60% korting

Optinmonster Black Friday

OptinMonster is, zoals de naam al doet vermoeden, een tool waarmee je bezoekers op je website kunt verleiden tot een ‘optin’. Een optin kun je zien als een microconversie: een inschrijving op je nieuwsbrief, een download aanbieden voor je e-book etc.

OptinMonster heeft hier jarenlange ervaring mee en kan naast fraaie optins, nog heel veel meer. Denk aan het tonen van een melding als bezoekers je website willen verlaten, countdown timers en targeting op basis van geolocatie.

Pak deze korting →

💥 WP Rocket – 30% korting

Wp Rocket Black Friday

Altijd al je website willen versnellen? Voor mensen die ene WordPress website hebben is WP Rocket één van de beste plugins om je website te versnellen.

WP Rocket handelt veel dingen voor je af waar je normaal gesproken meerdere plugins voor nodig hebt. Denk aan het instellen van caching, lazy loading, CDN mogelijkheden, het combinen van HTML & CSS en nog heel veel meer.

Speciaal voor Black Friday krijg je WP Rocket met 30% korting. En eerlijk? Het is zijn geld dubbel en dwars waard.

Pak deze korting →

💥 Gravity Forms – 30% korting

Gravity Forms Black Friday

Als je goede formulieren wilt maken op je WordPress website dan is Gravity Forms van harte aan te bevelen.

Gravity Forms is de enige WordPress-plug-in voor formulieren die je ooit nodig zult hebben. Je bouwt en publiceer WordPress-formulieren in slechts enkele minuten. Geen saai werk, gewoon snel en eenvoudig formulieren bouwen.

Vooral wanneer de formulieren wat geavanceerder worden heb je echt heel veel aan Gravity Forms. Tijdens Black Friday krijg je 30% korting op het basispakket. Het proberen zeker waard!

Pak deze korting →

💥 StoryChief – 50% korting

Story Chief Black Friday

Zeg vaarwel tegen meerdere gedecentraliseerde en vaak complexe marketing tools. Beheer je artikelen en sociale media op één plek. Met StoryChief werk je van begin tot eind samen aan content campagnes: publiceer blog artikelen op jouw websites, creëer en verspreid social media berichten en meet de prestaties.

Allemaal op één centrale plek. StoryChief kost je normaal gesproken 90 dollar per maand. Nu met Black Friday krijg je 50% korting voor één jaar!

Pak deze korting →

* Deze post bevat soms affiliate links. Dit betekent dat ik soms een percentage commissie krijg bij een aangeschaft product.