De periode rondom Black Friday is met uitstek een goede periode om software en tools aan te schaffen. Zelf maak ik veel gebruik van tooling en weet dat dit aardig in de kosten kan lopen.

Ik ben daarom op zoek gegaan naar de beste Black Friday deals voor 2021 specifiek voor SEO-specialisten, online marketeers of ondernemers die behoefte hebben aan SEO/Marketing tools*.

SEO Deals Black Friday

Hieronder een greep uit de mooiste Black Friday aanbiedingen als het gaat om SEO tooling. Mocht er een SEO tool ontbreken, stuur me dan even een bericht, dan kijk ik of ik hem door kan sturen.

πŸ’₯ SE Ranking black friday deal – 30% korting

Seranking Black Friday

Vanaf de start dat ik mijn bedrijf opzette gebruik ik al SE Ranking. En dat is natuurlijk niet zonder reden. SE Ranking is een alles in één SEO-tool waarin je zoekwoorden kunt tracken, concurrentie-analyse kunt doen, technische SEO audits en nog heel veel meer.

Ik gebruik het bovendien om (geautomatiseerd) rapportages naar mijn klanten te sturen. Het fijne van dit alles is dat SE Ranking opvallend voordelig is. Als je een SEO-tool wilt die veel kan en relatief weinig wilt investeren, dan is SE Ranking een absolute aanrader.

πŸ’‘ Op mijn blog vind je een uitgebreide review over SE Ranking.

Pak deze korting β†’

πŸ’₯ SEOPress Pro Black Friday – 30% korting

Seopress Black Friday

Een zoektocht naar een WordPress plugin die je ondersteunt met SEO zaken bracht mij een tijd geleden bij SEOPress. Omdat ik ook veel nieuwe websites maak was ik regelmatig op zoek naar een goede SEO plugin voor WordPress. Yoast, Rankmath en SEOPress heb ik hierdoor veel kunnen testen.

πŸ’‘ Op mijn blog vind je een uitgebreide review over SEOPress.

Uiteindelijk gaf de flexibiliteit, de prijs, de functionaliteiten en de invloed op performance de doorslag om voor SEOPress te kiezen. De plugin wordt ook op regelmatige basis voorzien van nuttige updates, waardoor je voor dit bedrag Γ©cht waar voor je geld krijgt.

Pak deze korting β†’

πŸ’₯ Surfer SEO Black Friday Deal – 30% korting (6 maanden)

Surfer Seo Black Friday

Een van mijn favoriete SEO-tools en mijn manier om de on-page SEO van mijn klanten extreem beter te maken. Je krijgt inzicht in welke woorden (combinaties) je terug moet laten komen, hoeveel woorden je pagina ongeveer moet bevatten en nog heel veel meer.

In Nederland is de tool nog niet heel erg bekend, maar in het buitenland zijn er veel gerenommeerde SEO specialisten die Surfer SEO in hun vaste SEO stack hebben toegevoegd.

πŸ’‘ Op mijn blog vind je een uitgebreide review over Surfer SEO.

De tool is normaal gesproken niet heel goedkoop, maar door deze Black Friday actie misschien wel het juiste moment om het eens een tijd te proberen.

Je krijgt ongeveer 30% korting ten opzichte van het ‘normale’ abonnement en ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgtπŸ˜€.

Pak deze korting β†’

πŸ’₯ Serpstat Black Friday Deal – 30% korting

serpstat black friday

Serpstat is een échte alles-in-één SEO tool. Je analyseert er je eigen zoekwoordposities mee, kunt je backlinkprofiel of die van je concurrenten checken, sites audits voer je in een handomdraai uit en een zoekwoordenonderzoek is één van de andere vele mogelijkheden.

Serpstat is beduidend een goedkoper alternatief dan bijvoorbeeld de bekendere tools zoals Ahrefs of Majestic. Je profiteert tijdens Black Friday van een deal die je 30% korting geeft op een halfjaar of jaar-abonnement.

Pak deze korting β†’

πŸ’₯ Mangools Black Friday Deal – +/- 50% korting

Mangools Black Friday

Mangools is een krachtige SEO-tool die je wat mij betreft kunt vergelijken met het kleine broertje van Ahrefs. Mangools blinkt uit in design en gebruiksvriendelijkheid en je kunt er opvallend veel meer.

Met Mangools track je eenvoudig zoekwoorden, voer je eenvoudig concurrentieanalyses uit en bekijk je eenvoudig de top-10 zoekresultaten van een bepaald zoekwoord.

Vooral voor starters in SEO en mensen met iets minder budget is Mangools een heel mooi alternatief voor bijvoorbeeld Ahrefs of SEMRush. Het basisabonnement heb je voor nog geen 30 euro per maand.

En met Black Friday is dit abonnement dus nog goedkoper πŸ˜€. De exacte deal wordt pas over enkele dagen bekend gemaakt, maar Mangools kennende is dit weer een hele fraaie.

Pak deze korting β†’

πŸ’₯ The SEO Framework Black Friday Deal – 60% korting

The Seo Framework Black Friday Deal

The SEO Framework is een krachtige SEO WordPress plugin van Nederlandse makelarij. De plugin is vrij van advertenties en branding en zogt ook dat het met je privacy wel goed zit (geen third party integrations) etc.

De basisversie van deze plugin kun je gratis gebruiken, maar wil je meer (vooral meer API requests en uitgebreidere support) dan ben je beter af met de betaalde versie. En deze betaalde versie is nu dus in de aanbieding. En hoe, want je krijgt maar liefst 60% korting op de betaalde pakketten.

Pak deze korting β†’

πŸ’₯ Wincher Pro Black Friday – 75% korting voor 3 maanden

wincher seo black friday

Wincher is een handige en bovendien erg goedkope tool om je zoekwoordposities bij te houden. Voor €24,- per maand kun je zoekwoorden bijhouden voor 10 websites en de updates gebeuren dan ook dagelijks. Wincher blinkt uit in eenvoudigheid: en dat is ook wel eens prettig.

Deze tool is ideaal voor agencies of ZZP-ers die geen dure tools aan willen schaffen om zoekwoordposities bij te houden. En nu tijdens Black Friday 2021 krijg je ook nog eens 75% korting op de eerste 3 maanden.

Pak deze korting β†’

πŸ’₯ Long Tail Pro Black Friday – Tot 60% korting

longtail pro black friday

Long Tail Pro is een ideaal hulpmiddel bij het doen van zoekwoordenonderzoek. Want verkeer is leuk, maar relevant verkeer is veel leuker! Met Long Tail Pro geneer je honderden zoekwoordideeΓ«n, kijk je waar je concurrenten op scoren en hoe je eigen zoekwoorden op dit moment presteren.

Als leuk extraatje kun je ook je website controleren op veel voorkomende SEO fouten. Als klap op de vuurpijl check je dus ook je zoekwoordposities en krijg je automatisch rapportages in je e-mail. Het mooie aan deze tool is dat het geen dure tool is. Het laagste instapmodel kost nu bijvoorbeeld rond de 200 euro per jaar. Het duurste pakket kost je nu met Black Friday 250 euro. Koopje?

Pak deze korting β†’

πŸ’₯ Internet Impact Black Friday Deal – 40% korting

Internet Impact Black Friday Deal

Deze korting is speciaal voor iedereen die de moeite heeft genomen dit artikelen te lezen, en alleen vandaag geldig. Vandaag krijg je 10 directory links naar een landingspagina naar keuze voor maar €32 euro (ex btw).

Vul mijn contactformulier in met als onderwerp ‘Black Friday’ en je pakt deze mooie deal πŸš€.

Pak deze korting β†’

Online marketing tools Black Friday

Omdat je wat mij betreft meer tools nodig hebt dan sec alleen SEO, heb ik hieronder een aantal mooie tools gezet die je helpen bij je online marketing.

πŸ’₯ Convertbox – Hoge korting/early access

Convertbox Black Friday

Convertbox is één van de tools die ik dit jaar heb ontdekt. Ik ben positief verrast over de mogelijkheden. Als je je bezoekers aanbiedingen wilt tonen, leads wilt genereren of op een andere manier de aandacht wilt trekken van bezoekers, dan is Convertbox echt een goudmijntje.

Het mooie is, is dat je éénmalig betaalt en dit kunt gebruiken voor een onbeperkt aantal websites.

Pak deze korting β†’

πŸ’₯ Elementor Black Friday Deal – Tot 50% korting

Elementor Black Friday

Elementor is wat mij betreft de beste page builder voor WordPress websites van dit moment. De gratis versie is al heel bruikbaar, maar de Pro versie van Elementor is enorm krachtig. Iedere element die je op succesvolle hedendaagse websites terugziet, is te maken in Elementor. Met handige drag & drop functionaliteiten en relatief weinig impact op performance, is Elementor een koopje.

Dit jaar profiteer je van 10% korting op het essential abonnement tot wel 50% korting op het agency abonnement.

Pak deze korting β†’

πŸ’₯ OptinMonster – 60% korting

Optinmonster Black Friday

OptinMonster is, zoals de naam al doet vermoeden, een tool waarmee je bezoekers op je website kunt verleiden tot een ‘optin’. Een optin kun je zien als een microconversie: een inschrijving op je nieuwsbrief, een download aanbieden voor je e-book etc.

OptinMonster heeft hier jarenlange ervaring mee en kan naast fraaie optins, nog heel veel meer. Denk aan het tonen van een melding als bezoekers je website willen verlaten, countdown timers en targeting op basis van geolocatie.

Pak deze korting β†’

πŸ’₯ WP Rocket Black Friday Deal – 30% korting

Wp Rocket Black Friday

Altijd al je website willen versnellen? Voor mensen die ene WordPress website hebben is WP Rocket één van de beste plugins om je website te versnellen.

WP Rocket handelt veel dingen voor je af waar je normaal gesproken meerdere plugins voor nodig hebt. Denk aan het instellen van caching, lazy loading, CDN mogelijkheden, het combinen van HTML & CSS en nog heel veel meer.

Nieuwe klanten krijgen 30% korting op een licentie.

Pak deze korting β†’

πŸ’₯ Gravity Forms – 50% korting

Gravity Forms Black Friday

Als je goede formulieren wilt maken op je WordPress website dan is Gravity Forms van harte aan te bevelen.

Gravity Forms is de enige WordPress-plug-in voor formulieren die je ooit nodig zult hebben. Je bouwt en publiceer WordPress-formulieren in slechts enkele minuten. Geen saai werk, gewoon snel en eenvoudig formulieren bouwen.

Vooral wanneer de formulieren wat geavanceerder worden heb je echt heel veel aan Gravity Forms.

Pak deze korting β†’

* Deze post bevat soms affiliate links. Dit betekent dat ik soms een percentage commissie krijg bij een aangeschaft product.